SUMMER CUP
Over het algemeen wordt gedacht dat de "Summer Cup" een Pimms' ding is, maar het kan met andere ingrediënten worden gemaakt met even heerlijke resultaten. Als je tonic niet citrusachtig is, voeg dan wat extra pit toe door vers sap. Pluk je kruidentuin, voeg een schijfje verse sinaasappel toe en geniet. Eenvoudig!
HONEY PLUM PUNCH
Honey Plum Punch is de perfecte manier om gasten te verwelkomen op een feest of barbecue en is een geweldige manier om de fruitige en honingzoete tonen van Bruadar tot zijn recht te laten komen. Snijd wat vers fruit in kleine stukjes, pak wat verse munt, single malt whisky en maak ruimte vrij in je koelkast.
TWINPROP
EVENWICHTIG EN BITTERZOET
Een Schotse draai aan de moderne klassieke 'paper plane'-cocktail (gebaseerd op 'The Last Word', een klassieke cocktail uit het verleden) met geturfde whisky die de bourbon vervangt en de fruitige tonen van Bruadar die Nonino vervangen.
JULEP
Een Old Fashioned met munt en gemalen ijs. Makkelijk te maken en als je een geschikte beker hebt, blijven ze een tijdje lekker en gekoeld. Peaty Mac-Talla Terra Islay Single Malt Whisky wordt gecombineerd met Bruadar (ter vervanging van de traditionele bourbon en suiker) en geeft een zoete en rokerige draai aan de ultieme cocktail.
HONEY – BRU
SAPPIG EN VERFRISSEND MET EEN DROGE AFDRONK.
Bruadar bindt scherpe, fruitige ingrediënten en haalt body en diepte uit de honingachtige essentie. Dit zorgt ervoor dat het citrusachtige pale ale de cocktail in evenwicht brengt met een droge-hoppige afdronk.
SLOELD FASHIONED
EEN RIJKE, COMPLEXE KLASSIEKE SERVE
Rokerige whisky, boterige ahornsiroop (gebruik de beste kwaliteit) gecombineerd met de uitgebalanceerde lagen whisky, honing en sleedoorn van Bruadar, zorgen voor een soepele Old Fashioned met een nieuw niveau van diepte en complexiteit.
WHISKY SPRITZ
LICHT, EVENWICHTIG EN VERFRISSEND
Een verfrissende serve die de fruitige tonen van Bruadar versterkt, met verse citrus en een bittere likeur om de zoetheid te doorbreken.
Even lekker bij een zomerse BBQ of bij het haardvuur in de winter.
MINCE PIE HOT CHOCOLATE
VERWARMEND EN DECADENT.
De ultieme wintercocktail: genieten van een glaasje feestvreugde met de smaak van Mince Pies & Christmas Cake gecombineerd met warme chocolademelk.
Genieten!
PARTY POPPER
Bruadar in combinatie met de wijntonen van een goede prosecco en de nootachtigheid van fino-sherry, is de Party Popper volwassen. Delicate bloemenschil van gekoelde kamillebloemen speelt mooi samen met de gekneusde sleedoornbessen en een vleugje gemberkruid om de afdronk te verwarmen.
A WARM HYGGE
RIJK, ROMIG EN VERWARMEND
De ronde warmte en textuur van Bruadar vermengen zich goed met de rijkdom van havermelk.
Gekonfijte kastanjes en ahornsiroop geven deze cocktail een bekende traktatie met een vleugje cacao die de smaken bij elkaar brengt.
Click Titles to See Recipes