Deelnemen aan een bijzondere smaakervaring van onze speciaal geselecteerde bottelingen? Kom naar een proeverij bij jou in de buurt:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tasting First Cask DramTime

22 oktober 2021

First Cask & Toiseach Orra Tasting
met Whisky Import Nederland & David Stirk

Beste whisky liefhebber,

Wellicht heb je ze eerder dit jaar al een paar keer voorbij zien komen, de First Cask bottelingen van Whisky Import Nederland met de labels in de van Gogh stijl. Razend populair en binnen no-time uitverkocht. Gelukkig niet alleen vanwege de labels maar ook vanwege de inhoud. De derde reeks (van vier bottelingen) komt vanmiddag binnen en onder het Toiseach Orra label zijn er inmiddels ook drie blends/blended malts gebotteld. De hoogste tijd om ze te gaan proeven!

Graag nodigen we je daarom uit voor onze online First Cask & Toiseach Orra tasting op vrijdagavond 22 oktober met de heren van Whisky Import Nederland en een oude bekend die in Schotland deze flessen voor ze afvult, namelijk David Stirk. Vanuit Musselkanaal schakelt Tom-Roderick live over naar de heren en zij zullen je alles vertellen over het First Cask en Toiseach Orra label, hoe ze hun vaten selecteren en nog veel meer!

Tijdens deze online tasting proeven we onderstaande zes bottelingen:

First Cask Distilled At An Orkney Distillery 17yo 2003 (57,8%)
First Cask Distilled At A Highland Distillery 11yo 2010 (55,4%)
First Cask Dumbarton 20yo 2000 (55,7%)
First Cask Teaninich 13yo 2008 (56,1%)
Toiseach Orra Blended Scotch Whisky 27yo 1993 (40,4%)
Toiseach Orra Blended Scotch Whisky 11yo 2010 (50%)

Hoe werkt het? Je doet op afstand via Zoom mee. Van ons ontvang je een tasting set met de samples (2cl) van de 6 te proeven whisky’s en een placemat, je logt 22 oktober in bij Zoom via de link die je van ons krijgt en je kunt interactief mee doen! Het enige wat je verder nodig bent is een laptop, smartphone of tablet met een werkende internetverbinding en camera.

De proeverij begint vrijdag 22 oktober om 20.00 uur en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €30,- p.p. bij het ophalen van de sample set in de winkel en €35,- als we deze naar je moeten verzenden per post (brievenbus pakket). Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft het verzenden van de sample set, de login link en praktische info.
Met vriendelijke whisky groet,

Aeilke Muthert
Tom-Roderick Muthert